fbpx

B200 (XL) wood

Pergola bioclimatică BRUSTOR B200XL wood

Design emblematic – Surprinde cu designul său elegant și materiale de calitate premium.

Brustor B200 (XL) wood este unica pergolă bioclimatică de aluminiu cu lamele orientabile având aspect de lemn. Are la bază binecunoscutul model B200XL care primește o nouă înfățișare printr-o remarcabilă tehnologie BRUSTOR.

Lamelele au fost concepute cu grijă pentru a imita frumusețea naturală a stejarului. Ceea ce face aceste lamele unice este că sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, acoperit cu pulbere. Ca rezultat, acestea păstrează nu doar aspectul cald al lemnului, dar și durabilitatea și ușurința în întreținere ale aluminiului. Astfel, nu trebuie să ne îngrijoreze deformările sau decolorările care apar adesea la lemnul real.

Avantajele pergolelor B200XL cu aspect de lemn:

Aspect cald de stejar natural: pergolele creează o atmosferă autentică și primitoare, conferind spațiilor exterioare un caracter cald și invitator.
Aluminiu acoperit cu pulbere de înaltă calitate: BRUSTOR alege conștient să acopere complet cu pulbere pergolele B200XL cu aspect de lemn pe întreaga suprafață a lamelei. Indiferent de poziția în care sunt înclinate lamelele, aspectul de lemn este întotdeauna vizibil optim. Acest lucru asigură o aparență uniformă și garantează o durată lungă de viață, spre deosebire de pergolele cu un strat de folie aplicat doar pe partea inferioară.
Fără risc de deformare sau decolorare: alegând aluminiul în loc de lemn real, clienții dumneavoastră pot bucura de aspectul cald al lemnului fără a se îngrijora de probleme precum deformarea sau decolorarea cauzate de expunerea la condițiile meteorologice.
Ușor de întreținut: pergolele noastre cu aspect de lemn necesită întreținere minimă. Ele sunt ușor de curățat și își păstrează culoarea chiar și după ani de utilizare intensivă.
Rezistență la decolorare: datorită tehnologiei de acoperire cu pulbere utilizată, lamelele rămân rezistente la decolorare pentru o perioadă lungă de timp, asigurând un aspect frumos și de durată al acoperișului pentru terasă.

Panouri glisante cu inserții de lemn

Ca și accesorii nelipsite vă prezentăm și gama noastră de pereți glisanti, care, începând de acum, pot avea trei tipuri de inserții:
Lamele de lemn – lemn termoizolant: experimentați aspectul cald și natural al lemnului real.
Lamele de aluminiu – culoarea RAL alegerea dumneavoastră: optați pentru un aspect modern și elegant. Aceasta vă permite să asortați perfect panourile glisante cu arhitectura existentă sau gusturile personale.
Lamele de aluminiu – aspect de lemn: combinați căldura lemnului cu durabilitatea aluminiului. Bucurați-vă de aspectul natural al stejarului fără a compromite durabilitatea și ușurința întreținerii aluminiului. Perfect de combinat cu pergolele B200XL cu aspect de lemn. Cu aceste opțiuni diferite, oferim clienților posibilitatea de a alege finisajul perfect în funcție de preferințele lor și de aspectul dorit pentru spațiul lor exterior.

Pergola bioclimatică personalizabilă

Știați că fiecare pergolă în aer liber este o piesă unicat? Brustor produce toate pergolele de la locul său de producție din Gullegem, pe deplin personalizate după dorințele voastre. Desigur, aveți posibilitatea să alegeți dimensiunile, culoarea RAL și paletele. Cu toate acestea, procesul de personalizare nu se oprește aici. Alegeți parasolarele laterale ZIP pentru protecția împotriva vântului, a soarelui sau a ploii și pentru a menține insectele în exterior. Compania Brustor se asigură că parasolarele ZIP sunt integrate în cadrul pergolei pentru a menține designul cât mai elegant. Două atuuri estetice foarte importante sunt designul rafinat al structurii și șuruburile invizibile.

pergola-bioclimatica-lamele-orientabile-10
pergola-bioclimatica-lamele-orientabile-20

SIMULATOR 3D BRUSTOR OUTDOOR LIVING

Creați-vă propria pergolă cu simulatorul 3D BRUSTOR Outdoor Living. Alegeți modelul preferat și modificați datele tehnice după preferințe.
Imaginile create cu ajutorul simulatorului ni-le puteți trimite pe email în vederea ofertării.

Click pe imagine pentru a începe!

Date tehnice generale:

Dimensiuni maxime pe modul:

B200XL wood:

acoperiș 1 element: 7.0L x 4.0W sau 6.0w x 4.5W
acoperiș cu 2 elemente (4 stâlpi): 6.0W x 6.0L
acoperiș cu 2 elemente (6 stâlpi): 7.0W x 7.0L

Înălțime maximă: 3.0H

Configurații posibile:
simplu, cuplat – vezi toate posibilitățile

Tipologie de montaj:

  • simplu stand-alone,
  • atașat la construcție,
  • acoperiș încastrat fără stâlpi

Acționarea lamelelor:

Prin telecomenzi Somfy RTS sau Somfy io

Accesorii opționale:

  • Iluminat cu LED
  • Parasolare laterale textile
  • Senzori atmosferici
  • Încălzitoare radiante
  • Sisteme de sonorizare încorporate Bluetooth
  • Prize încorporate

vezi toate accesoriile

COMANDAȚI ACUM!

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

TOATE MODELELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE ȘI TERASE

B200 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B800

Terasă inovatoare cu acoperiș sticlă

B720

Pergolă bioclimatică cu acoperiș fix combinat cu lamele orientabile

B600S

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

B700

Pergolă cu acoperiș fix

B300

Pergolă cu PVC impermeabil retractabil

B150 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile perimetral etanșeizate
Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

B128 (XL)

Pergolă cu textil retractabil pe structură B200
Pergole bioclimatice retractabile
error: Conținut protejat!