fbpx

B150 (XL)

Pergola bioclimatică BRUSTOR B150 (XL)

O terasă Brustor este cu siguranță o valoare în plus pentru casa și grădina ta, este spațiu acoperit în aer liber, unde vă puteți petrece cu bucurie timpul, atât cu familia, cât și cu prietenii sau clienții tăi.

Cu pergola bioclimatică B150 (XL), pășești în lumea confortabilă a vieții în aer liber. Acoperișul are un design modern și elegant. Echipa de ingineri Brustor insistă asupra faptului să nu existe șuruburi vizibile și, prin urmare, aduce designul la un nivel estetic mai ridicat. Suporturile pentru stâlpuri invizibile pentru montarea pe terasă sunt încă un exemplu al acestui design de înaltă calitate.

Acoperișul pergolei este format din lamele de aluminiu cu înclinație variabilă, având lățimea de 16 cm. Cu lamelele late XL de 21 cm acoperișul arată și mai elegant. Prin rotirea lamelelor, vă puteți determina nivelul de însorire, sau umbrire după preferințe. Puteți opera cu ușurință lamelele pergolei cu o telecomandă sau un smartphone.

Pergola poate fi montată atașat de casă sau pur și simplu așezată în grădină ca o construcție de sine stătătoare. Dacă doriți să acoperiți spații mari, este posibil să interconectați mai multe module.

O ploaie bruscă nu va distruge deloc distracția, pentru că puteți închide lamelele din acoperiș și pur și simplu să rămâneți afară. Apa de ploaie va curge neobservată pe acoperiș și este dirijată prin stâlpi.

Puneți punctul pe i și alegeți din multe opțiuni de personalizare. Parasolare automate montate între stâlpi rezistente la soare transforma terasa într-un spațiu protejat de vânt, senzori de ploaie și zăpadă ca protecție și siguranță suplimentară, chiar și atunci când nu sunteți acasă și multe opțiuni, cum ar fi LED-urile în diferite variante, sisteme multiumedia Bluetooth pentru un plus de confort și atmosferă pe terasă.

Mai mult, Brustor lucrează exclusiv cu materiale durabile și de înaltă calitate și stabilește un standard foarte ridicat din punct de vedere al calității.

Date tehnice generale:

Dimensiuni maxime pe modul:

B150:
acoperiș 1 element: 6.04L x 3.5W

B150XL:
acoperiș 1 element: 5.95L x 4.5W

Înălțime maximă: 3.0H

Configurații posibile:
simplu, cuplat – vezi toate posibilitățile

Tipologie de montaj:

  • simplu stand-alone,
  • atașat la construcție,
  • acoperiș încastrat fără stâlpi

Acționarea lamelelor:

Prin telecomenzi Somfy RTS

Accesorii opționale:

  • Iluminat cu LED
  • Parasolare laterale textile
  • Senzori atmosferici
  • Încălzitoare radiante
  • Sisteme de sonorizare încorporate Bluetooth
  • Prize încorporate

vezi toate accesoriile

COMANDAȚI ACUM!

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

TOATE MODELELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE

Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

B200 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B300

Pergolă bioclimatică cu material textil impermeabil retractabil

B600

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

B600 S

Pergolă bioclimatică B600 cu screen lateral integrat în structură
Pergole bioclimatice retractabile