fbpx

B150 (XL)

Pergola bioclimatică BRUSTOR B150 (XL)

O terasă Brustor este cu siguranță o valoare în plus pentru casa și grădina ta, este spațiu acoperit în aer liber, unde vă puteți petrece cu bucurie timpul, atât cu familia, cât și cu prietenii sau clienții tăi.

Cu pergola bioclimatică B150 (XL), pășești în lumea confortabilă a vieții în aer liber. Acoperișul are un design modern și elegant. Echipa insistentă de ingineri BRUSTOR asigură lipsa șuruburi vizibile la îmbinarea elementelor structurale, rezultând design la un nivel estetic ridicat. Suporții invizibile de fixare a stâlpilor sunt încă un exemplu al acestui design de înaltă calitate.

Acoperișul pergolei este format din lamele de aluminiu cu înclinație variabilă, având lățime de 16 cm. Cu lamelele late XL de 21 cm acoperișul arată și mai elegant. Prin rotirea lamelelor, vă puteți determina nivelul de însorire, sau umbrire după preferințe. Puteți opera cu ușurință lamelele pergolei cu o telecomandă sau un smartphone.

Pergola poate fi montată atașat de casă sau amplasată în grădină ca o construcție sine stătătoare. Dacă doriți să acoperiți spații mari, este posibil să interconectați mai multe module.

O ploaie bruscă nu va distruge deloc distracția, pentru că puteți închide lamelele de acoperiș. Apa de ploaie va curge neobservată de pe acoperiș și este dirijată prin stâlpi.

Puneți punctul pe i și alegeți din multe opțiuni de personalizare. Parasolare automate montate între stâlpi rezistente la soare transforma terasa într-un spațiu protejat de vânt. Senzorul de ploaie și zăpadă este protecție și siguranță suplimentară, chiar și atunci când nu sunteți acasă. Multe opțiuni, cum ar fi LED-urile în diferite variante, sisteme multiumedia Bluetooth vă aduc confort și atmosferă pe terasă.

Mai mult, BRUSTOR lucrează exclusiv cu materiale durabile și de înaltă calitate și stabilește un standard foarte ridicat din punct de vedere al calității.

Date tehnice generale:

Dimensiuni maxime pe modul:

B150:
acoperiș 1 element: 6.04L x 3.5W

B150XL:
acoperiș 1 element: 5.95L x 4.5W

Înălțime maximă: 3.0H

Configurații posibile:
simplu, cuplat – vezi toate posibilitățile

Tipologie de montaj:

  • simplu stand-alone,
  • atașat la construcție,
  • acoperiș încastrat fără stâlpi

Acționarea lamelelor:

Prin telecomenzi Somfy RTS

Accesorii opționale:

  • Iluminat cu LED
  • Parasolare laterale textile
  • Senzori atmosferici
  • Încălzitoare radiante
  • Sisteme de sonorizare încorporate Bluetooth
  • Prize încorporate

vezi toate accesoriile

COMANDAȚI ACUM!

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

TOATE MODELELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE ȘI TERASE

B200 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B200XL wood

Pergolă cu lamele orientabile de lemn

B720

Pergolă bioclimatică cu acoperiș fix combinat cu lamele orientabile

B600S

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

B700

Pergolă cu acoperiș fix

B800

Terasă inovatoare cu acoperiș sticlă

B300

Pergolă cu PVC impermeabil retractabil

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile perimetral etanșeizate
Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

B128 (XL)

Pergolă cu textil retractabil pe structură B200
Pergole bioclimatice retractabile
error: Conținut protejat!