fbpx

B200 (XL)

Pergola bioclimatică BRUSTOR B200 (XL)

Brustor B200 (XL) este favoritul publicului din gama noastră și pe bună dreptate. Este cea mai versatilă pergolă, cu multiple posibilități de personalizare. Datorită acoperișului automat cu glisiere, puteți alege singur poziția lamelor. Nu ezitați să alegeți între varianta cu lamele de 16 cm sau 21 cm (în versiunea XL). Versiunea cu lamele XL, va face acoperișul să pară mai elegant atunci când sunt închise și vă veți bucura de mai multă lumină atunci când sunt deschise. Deschis, închis, înclinat, ceva între ele, orice este posibil … Mențineți soarele sub control așa cum doriți sau închideți în timpul unei ploi neașteptate și bucurați-vă totuși confortabil sub acoperirea terasei.

Acoperirea terasei cu o pergolă este soluția finală dacă doriți cu adevărat să vă bucurați de aer liber la maxim. Pergola bioclimatică este mai mult decât o construcție pentru protecția solară: oferă oportunități de a beneficia de grădina ta pe tot parcursul anului. Atașat de casă, funcționează ca o extensie a casei tale.

Pergola B200 este disponibilă în dimensiuni mari și poate fi montată într-o mare varietate de combinații. Stand-alone, atașată, cu acoperiș dublu, ca acoperiș încorporat, cuplată, în formă de stea sau în L, cu sau fără stâlpi, etc. Suprafețele mari pot fi acoperite complet în funcție de dimensiunea fiecărei terase. Fiecare opțiune, sau funcție are propriul său scop, indiferent dacă este de a vă proteja, îmbunătăți sau mări spațiul dvs. în aer liber.

Evacuarea integrată a apei printr-un sistem de jgheaburi spre stâlpi menține terasa uscată  iar senzorii atmosferici răspund automat la schimbările meteorologice. Pergolele noastre pot fi operate cu telecomandă, smartphone sau tabletă, totul pentru confortul dvs.!

Știați că fiecare pergolă în aer liber este o piesă unicat? Brustor produce toate pergolele de la locul său de producție din Gullegem, pe deplin personalizate după dorințele voastre. Desigur, aveți posibilitatea să alegeți dimensiunile, culoarea RAL și paletele. Cu toate acestea, procesul de personalizare nu se oprește aici. Alegeți parasolarele laterale ZIP pentru protecția împotriva vântului, a soarelui sau a ploii și pentru a menține insectele în exterior. Brustor se asigură că parasolarele ZIP sunt integrate în cadrul pergolei pentru a menține designul cât mai elegant. Două atuuri estetice foarte importante sunt designul rafinat al structurii și șuruburile invizibile.

Există, de asemenea, numeroase posibilități de iluminare funcțională și / sau de atmosferă. De exemplu, iluminarea cu LED-uri care poate fi introduse în lamele (alb sau RGB), spoturi LED în structură și iluminare LED directă sau indirectă pe jgheaburi.
Când este frig afară, încălzirea pe terasă oferă o căldură radiantă confortabilă.
Mai mult, puteți asculta muzica preferată prin difuzoarele Bluetooth și potrivi culoarea pergolei cu culoarea RAL a ferestrelor dvs. Orice opțiune, aplicație și configurație este, prin urmare, posibilă cu acest câștigător absolut din gama Brustor.

Acoperisurile pentru terasa B200 (XL) sunt, de asemenea, extrem de potrivite pentru aplicații de catering.
Cu siguranță este cea mai adaptabilă pergolă bioclimatică de astăzi.

Date tehnice generale:

Dimensiuni maxime pe modul:

B200:
acoperiș 1 element: 7.0L x 3.5W
acoperiș cu 2 elemente (4 stâlpi): 6.0W x 6.0L
acoperiș cu 2 elemente (6 stâlpi): 7.0W x 7.0L

B200XL:
acoperiș 1 element: 7.0L x 4.0W sau 6.0w x 4.5W
acoperiș cu 2 elemente (4 stâlpi): 6.0W x 6.0L
acoperiș cu 2 elemente (6 stâlpi): 7.0W x 7.0L

Înălțime maximă: 3.0H

Configurații posibile:
simplu, cuplat – vezi toate posibilitățile

Tipologie de montaj:

  • simplu stand-alone,
  • atașat la construcție,
  • acoperiș încastrat fără stâlpi

Acționarea lamelelor:

Prin telecomenzi Somfy RTS sau Somfy io

Accesorii opționale:

  • Iluminat cu LED
  • Parasolare laterale textile
  • Senzori atmosferici
  • Încălzitoare radiante
  • Sisteme de sonorizare încorporate Bluetooth
  • Prize încorporate

vezi toate accesoriile

COMANDAȚI ACUM!

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

TOATE MODELELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE

B150 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile
Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B300

Pergolă bioclimatică cu material textil impermeabil retractabil

B600

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

B600 S

Pergolă bioclimatică B600 cu screen lateral integrat în structură

B700

Pergolă cu acoperiș fix

B720

Pergolă bioclimatică cu acoperiș fix combinat cu lamele orientabile
Pergole bioclimatice retractabile