fbpx

B720

Pergolă cu lamele și sticlă BRUSTOR B720

Acest tip de pergolă oferă o combinație unică între un acoperiș fix și un acoperiș cu lamele orientabile, extinzând posibilitățile de utilizare ale terasei. Pergola cu lamele și sticlă BRUSTOR B720, este un produs nou și inovator, dezvoltat din pergola B200, cel mai popular produs. Veți putea bucura de acoperișul mobil cu lamele orientabile ce permite ventilația și dozarea luminii după preferințe, respectiv de zonă de acoperiș transparent de sticlă.

Puteți crea spațiul preferat al familiei, o zonă de lectură cu mobilier de grădină ferit de intemperii, un spațiu pentru loc de luat masa eventual cu o bucătărie în aer liber. Mai mult, puteți spori lumina naturală în casă, datorită secțiunii fixe din sticlă.

Acoperiș de terasă cu numeroase posibilități

Puteți alege combinația unică, ideală pentru dvs.

Pergola cu lamele și sticlă B720 este un concept inovator de la Brustor, care a fost dezvoltat pentru a crea noi posibilități pentru acoperirile de terasă ale viitorului. Combinația dintre o secțiune fixă de acoperiș și unul cu lamele orientabile face acest lucru posibil. Pentru secțiunea de acoperiș fix, puteți alege între panouri din sticlă sau panouri sandwich. A doua parte a acoperișului este formată din lamele XL orientabile de 21 cm lățime după exemplul modelului B200 (XL).

Acoperișul din sticlă și lamele de aluminiu vă oferă nenumărate posibilități de a vă amenaja terasele, și de a profita la maxim de acest spațiu exterior suplimentar.

De ce să alegeți pergola B720, combinație de lamele orientabile și sticlă?

Incidența optima a luminii datorită combinației unice între lamele și sticlă.

Secțiunea de sticlă creează un luminator în acoperișul terasei. Acest lucru asigură o incidență optimă a luminii, chiar și atunci când lamelele sunt închise.

Lamelele cu lățimea de 21 cm oferă avantajele bine-cunoscute în ceea ce privește protecția solară și ventilația. Aceste proprietăți rămân aceleași ca pentru B200 (XL).

Spațiu permanent protejată de intemperii

Secțiunea de acoperiș de sticlă oferă opțiuni suplimentare de utilizare. În primul rând asigură o incidență optimă a luminii în casă, dar concomitent aveți și posibilitatea de a păstra mobilierul uscat, ori de a amenaja o bucătărie exterioară. Partea fixă a pergolei B720 poate fi chiar transformată într-un pavilion de piscină.

Acest tip de acoperiș de sticlă oferă, de asemenea, noi opțiuni pentru industria ospitalității, HoReCa.

Puteți optimiza și mai mult ușurința de utilizare a terasei dumneavoastră amenajată pentru oaspeți. Gândiți-vă la o zonă pentru a depozita tacâmurile, mesele și scaunele ferite de precipitații. Mobilierul restaurantului, cafenelei poate fi lăsat fără griji sub acoperișul terasei.

Alegeți între panouri din sticlă sau bond

Pergola cu lamele și sticlă B720 poate fi personalizat după dorințele dumneavoastră. De exemplu, există diverse culori RAL care sunt oferite și pentru B200 (XL). În plus, puteți alege între 2 tipuri de panouri pentru secțiunea fixă de acoperiș: panouri din sticlă sau bond Fiecare cu avantajele sale.

Creați un plus de confort în viața de zi cu zi

În ceea ce privește atmosfera și confortul, aveți posibilitatea de a integra diferite tipuri de iluminare cu LED-uri atât în structura cadru cât și în grinzile intermediare, respectiv în lamele. Aceasta oferă o iluminare uniformă și poate fi reglată conform dorinței. Opțional puteți alege și difuzoare Bluetooth integrate în structură. Pentru serile răcoroase puteți opta pentru încălzitor puternic de 2000W și pentru a face pergola rezistentă la vânt, puteți alege screenuri integrate pe toate laturile. La fel ca în cazul B200XL, poate fi montat un stâlp intermediar, numit stâlp de ușă, pentru a menține o trecere liberă. Acest stâlp de ușă poate avea și rol structural în cazul unor acoperișuri mai mari.

Date tehnice generale:

Dimensiuni maxime pe modul:

acoperiș dublu: 7.0L x 6.0W

Înălțime maximă: 3.0H

Configurații posibile:
simplu, cuplat – vezi toate posibilitățile

Tipologie de montaj:

  • atașat la construcție,

Accesorii opționale:

  • Iluminat cu LED
  • Parasolare laterale textile
  • Senzori atmosferici
  • Încălzitoare radiante
  • Sisteme de sonorizare încorporate Bluetooth
  • Prize încorporate

vezi toate accesoriile

COMANDAȚI ACUM!

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

TOATE MODELELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE ȘI TERASE

B700

Pergolă cu acoperiș fix

B800

Terasă inovatoare cu acoperiș sticlă

B200 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B200XL wood

Pergolă cu lamele orientabile de lemn

B300

Pergolă cu PVC impermeabil retractabil

B600S

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

B150 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile perimetral etanșeizate
Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

B128 (XL)

Pergolă cu textil retractabil pe structură B200
Pergole bioclimatice retractabile
error: Conținut protejat!