fbpx

B700

Pergola cu acoperiș fix BRUSTOR B700

Produs îndrăzneț și inovator - recent lansat

Noua terasă inovatoare cu acoperiș fix, BRUSTOR B700, este produs la care lamelele orientabile au fost înlocuite cu un acoperiș fix format din sticlă sau panouri sandwich. Astfel terasa acoperită deschide noi oportunități: poate fi folosit pentru a acoperi un jacuzzi sau o piscină, sau poate deveni un carport cu stil.

Pergola cu acoperiș de sticlă pentru lumină maximă și mobilier protejat

Spre deosebire de celelalte modele, pergola B700 are acoperișul fix, astfel spațiul pavat devine o zonă fără ploaie și zăpadă în grădina dvs., permanent acoperit, unde vă puteți bucura de toate anotimpurile. Imaginează-ți un loc plăcut pentru recreere, un spațiu pentru loc de luat masa eventual cu o bucătărie în aer liber, o zonă de lectură, cu mobilier de grădină ferit de intemperii, un pavilion pentru piscină acoperită sau de ce nu, un carport foarte elegant. Posibilitățile sunt nesfârșite. Mai mult, acoperișul de sticlă asigură că veți putea bucura de o incidență optimă a luminii în spațiul de care se va conecta pergola B700.

Alege terasa inovatoare cu acoperiș de sticlă!

Pentru o terasă acoperită permanent, protejată de intemperii

Pentru pasionații de design și terase elegante

Acoperișurile din sticlă sunt ideale atunci când doriți să aveți o incidență optimă a luminii în clădirea dvs., în spațiul la care se va conecta această terasă inovatoare. Astfel, pergola BRUSTOR B700, cu acoperiș de sticlă fixă poate fi folosit pentru a acoperi un jacuzzi sau o piscină, sau ca un carport dar oferă soluții elegante și pentru industria HoReCa. Mobilierul restaurantului, cafenelei poate fi lăsat fără griji sub acoperișul terasei, capacitatea localului poate fi extinsă, iar oaspeții se pot bucura de splendoarea terasei cu o atmosferă inedită.

Structura poate fi asamblată din mai multe module, atât pe lungime cât și pe lățime, ceea ce permite acoperirea unei suprafețe foarte mari, deschizând o gamă largă de posibilități.

Învelitoarea de sticlă sau de panou bond, fixată în pantă în interiorul structurii orizontale, în stil minimalist, rezolvă scurgerea apelor împreună cu drenajul integrat în structură și se potrivește perfect cu clădirile moderne.

Disponibil în două variante: sticlă sau panouri bond

La acoperișul pergolei B700 se poate opta pentru acoperiș realizat din sticlă sau panouri bond, ambele cu avantajele sale. Cu acest tip de acoperiș realizat din panouri bond, de exemplu, puteți construi un carport deosebit. Acoperișurile din sticlă sunt ideale atunci când doriți să aveți o incidență optimă a luminii în casa dvs.

Mai mult, puteți personaliza B700 după dorințele și gustul dumneavoastră. Ca și în cazul B200, puteți alege orice culoare din paleta RAL, astfel încât pergola să fie în armonie cu arhitectura clădirii dumneavoastră. Panourile bond sunt disponibile doar în alb.

Creează o terasă plină de lumină cu o atmosferă confortabilă!

B700 poate fi echipat cu spoturi LED atât în ​​cadru, cât și în grinzile intermediare. Pentru serile răcoroase, puteți opta pentru un încălzitor de terasă de 2000W, si opțional screenuri integrate. Un difuzor Bluetooth integrat oferă coloana sonoră potrivită. Ideal pentru a vă bucura de serile proaspete de vară în aer liber.

B700 este o alternativă perfectă la o terasă de sticlă: rezistentă la ploaie, rezistentă la vânt și un iluminat confortabil, cu nenumărate posibilități.

Obțineți incidența optimă a luminii prin alegerea unei secțiuni fixe de sticlă

Un avantaj suplimentar al acoperișului din aluminiu cu învelitoare de sticlă este că, la fel ca și B720, incidența luminii în casa ta rămâne optimă. Acoperișul de sticlă creează un adevărat luminator, ceea ce înseamnă că te poți bucura de lumină naturală în casa ta.

Date tehnice generale:

Dimensiuni maxime pe modul:

acoperiș simplu: 6.0L x 2.5W

acoperiș în 2 ape: 5.0L x 5.0W sau 6.0L x 4W

Înălțime maximă: 3.0H

Capacitate portantă: standard 75 kg/mp, maximum 300kg/mp (doar acoperiș sticlă)

Configurații posibile:
simplu, cuplat – vezi toate posibilitățile

Tipologie de montaj:

  • atașat la construcție,

Accesorii opționale:

  • Iluminat cu LED
  • Parasolare laterale textile
  • Senzori atmosferici
  • Încălzitoare radiante
  • Sisteme de sonorizare încorporate Bluetooth
  • Prize încorporate

vezi toate accesoriile

COMANDAȚI ACUM!

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

TOATE MODELELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE ȘI TERASE

B720

Pergolă bioclimatică cu acoperiș fix combinat cu lamele orientabile

B800

Terasă inovatoare cu acoperiș sticlă

B200 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B200XL wood

Pergolă cu lamele orientabile de lemn

B600S

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

B300

Pergolă cu PVC impermeabil retractabil

B150 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile perimetral etanșeizate
Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

B128 (XL)

Pergolă cu textil retractabil pe structură B200
Pergole bioclimatice retractabile
error: Conținut protejat!