fbpx

Pergole bioclimatice

PERGOLE BIOCLIMATICE CU LAMELE DE ALUMINIU

Pergolele bioclimatice din aluminiu, fabricate în Belgia, sunt structuri ușoare, unde aspectul minimalist, inovația și funcționalitatea coexistă într-o armonie perfectă. Dotările suplimentare, cum ar fi parasolarele, screenurile integrate și/sau sticlele laterale glisante, încălzirea terasei, vă permit să stați în spațiu exterior al grădinii chiar și în zilele și serile mai răcoroase.  

Pergolele bioclimatice au sistemul de jgheaburi și burlane înglobate în structură, iar lamelele orientabile asigură o ventilație naturală sub pergolă.

Vopsite în orice culoare RAL, se pot armoniza cu împrejurimile sau devin un accent în arhitectura casei.

Pergolele bioclimatice – realizate cu tehnologie sofisticată – vă permit să acoperiți terasa inteligent și estetic, obținând un mediu deosebit, răcoros, ideal pentru relaxare, recreere, un spațiu de a trăi cu familia în aer liber. Pergolele bioclimatice sunt de asemene ideale ca pavilioane independente, stand-alone, unde puteți simți libertatea totală și să vă lăsați fermecați de grădina dumneavoastră.

Tipologii de pergole bioclimatice

Pergola BRUSTOR, pe langă concepția excelentă, se caracterizează printr-un design elegant și ușor, are multe opțiuni de configurare – de la module simple, prin sisteme multimodule, până la soluții de tip atrium (fără stâlpi) montate între pereții clădirilor.

Pergolele bioclimatice BRUSTOR pot fi amplasate oriunde în grădină, creând un spațiu independent în aer liber. Clienții noștri folosesc cu plăcere pavilionul din grădină și ca acoperiș pentru piscină sau zonă de relaxare lângă aceasta.

Accesorii pentru pergole bioclimatice

Pergolele pot fi dotate cu screeenuri laterale, iluminat integrat în lamele, panouri radiante cu raze infraroșii, și difuzoare.

Screenurile laterale integrate în structură și automatizate sunt realizate din textil cu fibră de sticlă Serge Ferrari sau copaco.

Iluminatul este de asemenea integrat în lamele sau în structură. Benzile led pot fi albe sau colorate și au funcția de dimare și schimbare a culorii.

Difuzoare Bluetooth și prize de 230V pot fi înglobate în stâlpi, la cererea clienților.

Pergole bioclimatice cu închideri laterale de sticlă

Mulți clienți optează și la închidere laterală cu panouri glisante de sticlă. Folosim sticlă securizată de 10mm, cu sistem de glisare pe șine paralele de 2, 3, 4, sau 5 linii de glisare, cu deschidere dintr-o latură, sau centrală în două direcții în funcție de deschiderea pergolei. Panourile se glisează lin, sunt de calitate premium +, confecționate și preasamblate în Germania.

TOATE MODELELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE ȘI TERASE

B200 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B200XL wood

Pergolă cu lamele orientabile de lemn

B720

Pergolă bioclimatică cu acoperiș fix combinat cu lamele orientabile

B600S

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

B700

Pergolă cu acoperiș fix

B800

Terasă inovatoare cu acoperiș sticlă

B150 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile perimetral etanșeizate
Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

B128 (XL)

Pergolă cu textil retractabil pe structură B200

B300

Pergolă cu PVC impermeabil retractabil

VĂ AȘTEPTĂM SĂ NE CONTACTAȚI

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

Pergole bioclimatice retractabile
error: Conținut protejat!