fbpx

Pergole bioclimatice

PERGOLE BIOCLIMATICE CU LAMELE

Pergolele moderne bioclimatice din aluminiu îmbină coerent aspectul minimalist și funcționalitatea – practic nu necesită întreținere, garantează durabilitate și estetică pe termen lung. Vopsite în orice culoare din paleta RAL, se pot armoniza cu împrejurimile sau devin un accent în arhitectura casei.

Pergolele bioclimatice vă permit să acoperiți terasa și să obțineți un loc răcoros, ideal pentru odihnă, primirea oaspeților sau petrecerea timpului cu familia. Pergolele bioclimatice sunt, de asemenea, ideale ca foișoare de sine stătătoare, care servesc drept cameră de vară în grădină.

Tipologii de pergole bioclimatice

Pergola BRUSTOR, pe langă concepția excelentă, se caracterizează printr-un design elegant și ușor, are multe opțiuni de configurare – de la module simple, prin sisteme multimodule, până la soluții de tip atrium (fără stâlpi) montate între pereții clădirilor.

Pergolele bioclimatice BRUSTOR pot fi amplasate oriunde în grădină, creând un foisor independent în aer liber. Clienții noștri folosesc cu plăcere pavilionul din grădină și ca acoperiș pentru piscină sau zonă de relaxare lângă aceasta.

Accesorii pentru pergole bioclimatice

Pergolele din oferta noastră pot fi accesorizate cu iluminat integrat în lamele, structură, benzi led albe sau colorate, comandate prin telecomandă, având funcția de dimare și schimbare a culorii, sunt disponibile deasemenea radiatoare cu radiații infraroșii, prize 230V, sonorizare cu difuzoare încorporate în stâlpi având conectivitate Bluetooth, însă cel mai important accesoriu este screenul lateral textuil automatizat, cu motor și automatică integrată în structura pergolei.

Pergole bioclimatice cu închideri laterale de sticlă

Mulți clienți optează și la închidere laterală cu panouri glisante de sticlă. Folosim sticlă securizată de 10mm, cu sistem de glisare pe șine paralele de 2, 3, 4, sau 5 linii de glisare, cu deschidere dintr-o latură, sau centrală în două direcții în funcție de deschiderea pergolei. Panourile se glisează lin, sunt de calitate premium +, confecționate și preasamblate în Germania.

MODELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE BRUSTOR

B150 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B200 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile etanșeizate

B600S

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

VĂ AȘTEPTĂM SĂ NE CONTACTAȚI

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

Pergole bioclimatice retractabile