fbpx

B720

Pergola bioclimatică combinată BRUSTOR B720

Bazată pe sturctura binecunoscută B200 XL, noua pergolă BRUSTOR B720, combină cele două tipuri de acoperiș rezultatul fiind soluția ideală pentru acoperirea teraselor.  Veți putea bucura de acoperișul mobil ce permite ventilația și dozarea luminii după preferințe, respectiv de zona de acoperiș transparent de sticlă.

Terasa devine astfel un loc plăcut pentru o bucătărie în aer liber, combinată cu zonă de luat masa.

De ce să alegeți acoperișul din sticlă B720?

B720 are un acoperiș cu lamele, și unul fix format din sticlă, policarbonat sau panouri sandwich. Acest lucru asigură o zonă permanent uscată sub acoperiș. B720 are și un sistem integrat de scurgere a apei prin stâlpi.

B720 oferă și soluții pentru industria HoReCa: mobilierul poate fi lăsat sub acoperișul terasei, capacitatea localului poate fi extinsă, iar oaspeții se pot bucura fără griji de atmosfera terasei.

B720 are panouri din sticlă, policarbonat sau sandwich ca opțiune pentru acoperiș. Fiecare are avantajele sale. Cu un acoperiș cu panouri sandwich, de exemplu, puteți construi un carport. Acoperișurile din sticlă și policarbonat sunt ideale atunci când doriți să aveți o incidență maximă a luminii în casa dvs.

În plus, puteți personaliza B720 după dorințele dumneavoastră. Ca și în cazul B200, puteți alege între diverse culori RAL, astfel încât pergola să se potrivească frumos cu arhitectura casei dumneavoastră. Panourile sandwich sunt disponibile numai în alb.

Vrei să creezi o atmosferă confortabilă? 

B720 poate fi echipat cu spoturi LED atât în structură, cât și în grinzile intermediare, dar deasemenea în lamele și jgheabul perimentral interior. Pentru serile racoroase, puteti opta pentru un incalzitor de terasa si optional screenuri laterale ZIP integrate. Opțional aveți difuzoare Bluetooth integrate, oferind coloana sonoră potrivită. Ideal pentru a vă bucura de serile în aer liber.

Date tehnice generale:

Dimensiuni maxime pe modul:

acoperiș dublu: 7.0L x 6.0W

Înălțime maximă: 3.0H

Configurații posibile:
simplu, cuplat – vezi toate posibilitățile

Tipologie de montaj:

  • atașat la construcție,

Accesorii opționale:

  • Iluminat cu LED
  • Parasolare laterale textile
  • Senzori atmosferici
  • Încălzitoare radiante
  • Sisteme de sonorizare încorporate Bluetooth
  • Prize încorporate

vezi toate accesoriile

COMANDAȚI ACUM!

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

TOATE MODELELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE

B150 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile
Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B300

Pergolă bioclimatică cu material textil impermeabil retractabil

B600

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

B600 S

Pergolă bioclimatică B600 cu screen lateral integrat în structură

B700

Pergolă cu acoperiș fix

B128 XL

Pergolă cu textil retractabil V2022
Pergole bioclimatice retractabile