fbpx

B700

Pergola cu acoperiș fix BRUSTOR B700

Noua pergolă BRUSTOR B700, spre deosebire de celelalte modele, are acoperișul fix, astfel vă permite să aveți un spațiu permanent acoperit, ferit de intemperii. 

Spațiul pavat devine astfel un loc plăcut pentru o bucătărie în aer liber, zonă ferită pentru mobilier de grădină, o piscină acoperită și poate fi chiar și un carport. Posibilitățile sunt nesfârșite.

În plus, acoperișul de sticlă vă asigură că vă puteți bucura de o incidență optimă a luminii în camera dvs. de zi.

De ce să alegeți acoperișul din sticlă B700?

B700 nu are un acoperiș cu lamele, ci unul fix format din sticlă, policarbonat sau panouri sandwich. Acest lucru asigură o zonă permanent uscată sub acoperiș. B700 are și un sistem integrat de scurgere a apei prin stâlpi.

B700 oferă și soluții pentru industria HoReCa: mobilierul poate fi lăsat sub acoperișul terasei, capacitatea localului poate fi extinsă, iar oaspeții se pot bucura fără griji de atmosfera terasei.

B700 are panouri din sticlă, policarbonat sau sandwich ca opțiune pentru acoperiș. Fiecare are avantajele sale. Cu un acoperiș cu panouri sandwich, de exemplu, puteți construi un carport. Acoperișurile din sticlă și policarbonat sunt ideale atunci când doriți să aveți o incidență maximă a luminii în casa dvs.

În plus, puteți personaliza B700 după dorințele dumneavoastră. Ca și în cazul B200, puteți alege între diverse culori RAL, astfel încât pergola să se potrivească frumos cu arhitectura casei dumneavoastră. Panourile sandwich sunt disponibile numai în alb.

Vrei să creezi o atmosferă confortabilă? 

B700 poate fi echipat cu spoturi LED atât în structură, cât și în grinzile intermediare. Pentru serile racoroase, puteti opta pentru un incalzitor de terasa si optional screenuri laterale ZIP integrate. Opțional aveți difuzoare Bluetooth integrate, oferind coloana sonoră potrivită. Ideal pentru a vă bucura de serile în aer liber.

Nu este surprinzător să presupunem că B700 este o alternativă perfectă la o verandă de sticlă: rezistentă la ploaie, rezistentă la vânt și are iluminat confortabil cu nenumărate posibilități!

Date tehnice generale:

Dimensiuni maxime pe modul:

acoperiș simplu: 7.0L x 2.5W

acoperiș în 2 ape: 5.0L x 5.0W sau 6.0L x 4W

Înălțime maximă: 3.0H

Configurații posibile:
simplu, cuplat – vezi toate posibilitățile

Tipologie de montaj:

  • atașat la construcție,

Accesorii opționale:

  • Iluminat cu LED
  • Parasolare laterale textile
  • Senzori atmosferici
  • Încălzitoare radiante
  • Sisteme de sonorizare încorporate Bluetooth
  • Prize încorporate

vezi toate accesoriile

COMANDAȚI ACUM!

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

TOATE MODELELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE

B150 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile
Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B300

Pergolă bioclimatică cu material textil impermeabil retractabil

B600

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile

B600 S

Pergolă bioclimatică B600 cu screen lateral integrat în structură

B720

Pergolă bioclimatică cu acoperiș fix combinat cu lamele orientabile

B128 XL

Pergolă cu textil retractabil V2022
Pergole bioclimatice retractabile