fbpx

Home

Pergole bioclimatice retractabile de aluminiu

Așteptăm cu entuziasm interesul clienților care:

  • și-ar doiri să petreacă timp îndelungat în aer liber, într-o atmosferă cât mai plăcută
  • își doresc posibilitatea de a regla volumul de lumină sau umbrirea dorită
  • prin raportul optim de lumină/umbră să-și creeze spații interioare ergonomice
  • își doresc confort și calitate la nivel maxim

BRUSTOR OUTDOOR LIVING

5/5

Produse premium

Materiale de înaltă calitate

Soluții și detalii formidabile

0 +
ani de inovații
0 +
mp de producție
0 %
Made in Belgium

Pergole BRUSTOR® disponibile și în România

Mulți oameni preferă să stea în aer liber cât mai mult posibil, indiferent de condițiile meteorologice. Brustor oferă soluția perfectă pentru aceste persoane: acoperirea teraselor adiacente caselor sau celor din grădină. Prin urmare, vă puteți bucura de aer liber tot timpul anului, chiar de-a lungul celor patru sezoane.

Brustor oferă diferite tipuri de acoperiri pentru terase, cunoscute și sub numele de pergole bioclimatice. Puteți opta pentru un acoperiș de terasă format din lamele sau material textil. Dacă optați pentru o acoperire cu terasă cu o material textil, o puteți glisa cu ușurință. În felul acesta vă bucurați de avantajele unei construcții fixe și puteți face rost de un „acoperiș”, de tip copertină. Cu un acoperiș de terasă cu lamele, dozați singur lumina soarelui înclinând sau închizând lamelele de aluminiu. Dacă alegeți Brustor B600, puteți chiar glisa, de asemenea lamelele pentru o structură complet deschisă. În funcție de locul în care doriți să creați umbră, o pergolă atașată casei sau ca o structură independentă în grădină este o soluție potrivită. Cu acoperirș atașat, creați un spațiu suplimentar în aer liber: o extensie firească și plăcută a casei. Pentru a acoperi suprafețe mai mari, pergolele bioclimatice pot fi chiar interconectate pe lungime sau lățime.
Puteți alege culoarea structurii și a lamelelor sau materialul textil dorit. Printr-o gama largă de extraopțiuni Outdoor Living vă asigurăm ca pergola să devină cu adevărat umbrela dvs. personală: iluminat cu LED pentru un efect atmosferic, încălzire pentru seri reci, parasolare laterale antivânt, difuzoare pentru muzica preferată sau diverși senzori, care controlează automat protecția solară.

Ce altceva ți-ai putea dori?

MODELE DE PERGOLE BIOCLIMATICE

B150 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B200 (XL)

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B250 XL

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile

B300

Pergolă bioclimatică cu material textil impermeabil retractabil

B600 / B600S

Pergolă bioclimatică cu lamele orientabile și retractabile / screen integrat
Pergola cu textil retractabil

B128

Pergolă cu textil retractabil

VĂ AȘTEPTĂM SĂ NE CONTACTAȚI

Pentru solicitare de oferte personalizate nu ezitați să ne contactați. Informațiile de bază pentru ofertare sunt: modelul de pergolă ales, dimensiunile în plan, tipologie (stand-alone, sau cu racordare la construcție existentă).

Pergole bioclimatice retractabile